Contact Te Huur

De ideale sloep!

Feedback ...

Huur een reddingssloep


Klussen!

Klussenlijst

Ontwerpen


Projecten

Kallisto 7.35m

Hoek van Bosch 650

Keizersloep 7.35m

IJsblauw 7.35m

Dixhoorn 9.00m

Gele banaan 9.00m

Dimitri 3 6.50m

PondeOui 7.35m

Droomsloepen

Franz Kokkeler

Holtz semi-cabin

Spanjaard 735

PondeOui

Sir Francis Drake

Lighthart

De Knip

Merlin

Mamboo 5

Zinnia

Barracuda

Friendship

Alandia Oriental

De Welvaert III

Links

broadessentials.com letswrapp.itInmiddels ruim 40 reddingssloepen te koop

11 Feb. '09 om 18:16

Reddingssloep.nl is eind 2008 begonnen met een vraag- en aanbod sectie om reddingssloepen te koop te kunnen aanbieden (of reddingssloepen te koop gevraagd). Dit is succesvol gebleken, het aanbod omvat inmiddels ruim 40 sloepen te koop.

Elke reddingssloep is uniek
Reddingssloepen zijn er in diverse soorten en maten. Voor de een is het erg belangrijk om zo goedkoop mogelijk te kunnen varen, de ander vindt uitstraling zodanig belangrijk dat alles uit de kast gehaald wordt om echt iets moois te realiseren.

Het overzicht met reddingssloep advertenties is heel nuttig voor alle reddingssloep liefhebbers. Als je de advertenties nl goed volgt, levert dat enorm veel ideeen op t.a.v. de inrichting/realisatie van je eigen droomsloep. Ook krijg je direct een behoorlijk beeld van de waarde van de sloepen.

Uit het huidige aanbod blijkt zonneklaar, dat werkelijk geen enkele reddingssloep gelijk is aan een ander. Als je de aanschaf van een reddingssloep overweegt (of een opknapklus), dan is het zeker de moeite waard om je goed te orienteren.

LET OP: De vraag en aanbod paginas op www.reddingssloep.nl is niet meer beschikbaar. Marktplaats is the place to go!Home