Contact Te Huur

De ideale sloep!

Feedback ...

Huur een reddingssloep


Klussen!

Klussenlijst

Ontwerpen


Projecten

Kallisto 7.35m

Hoek van Bosch 650

Keizersloep 7.35m

IJsblauw 7.35m

Dixhoorn 9.00m

Gele banaan 9.00m

Dimitri 3 6.50m

PondeOui 7.35m

Droomsloepen

Franz Kokkeler

Holtz semi-cabin

Spanjaard 735

PondeOui

Sir Francis Drake

Lighthart

De Knip

Merlin

Mamboo 5

Zinnia

Barracuda

Friendship

Alandia Oriental

De Welvaert III

Links

broadessentials.com letswrapp.itKoninginnedag 2013!! Één groot sloepen feest!!!

06 Mar. '13 om 15:55

Het ziet er allemaal erg feestelijk uit. Koninginnedag 2013!!! Geschiedenis wordt geschreven én gevierd! In de aanloop naar 30 april hebben we al een veelbelovend weekend, 29 en 30 april is natuurlijk top op het water, en daarna nog bevrijdingsdag ... hoogtijd om ervoor te zorgen dat ook jij aan boord kunt stappen!!

Beste reddingssloep liefhebbers,

De zomer komt er aan. Festiviteiten alom op stapel. Dagen worden langer. De zon gaat weer schijnen, en 'koud biertje' klinkt ook weer errug lekker ... alle seinen staan op groen, het nieuwe vaarseizoen gaat weer los!

Aankomende weken komen hier diverse aankondigingen over hoe jij vanaf het water volop kunt meegenieten van de festiviteiten die op stapel staan. Burgemeester van der Laan is druk met zijn feestjes ... en daar gaan wij volop in mee!

Wat kun je hier verwachten? Een paar dikke sloepen te koop (met kap, zonder kap, met boegschroef, zonder boegschroef, met cabin, zonder cabin, met wc, zonder wc...). Maar ook diverse mogelijkheden om te regelen dat je met een clubje vrienden kunt varen op de grachten en natuurlijk het IJ!

De boteninfo komt van BobSloepen.nl ... je kent hem wel ... dé reddingssloepen koning van nederland. Maakt van elke sloep een te blitze bak waarmee je voor de dag kunt komen ... een dagje met Bob in amsterdam rondvaren verveelt nooit.... de helft van wat daar rondvaart aan mooie reddingssloepen komt uit zijn koker!!

Voor meer info ... stay tuned of neem contact op!
Paul

Home