Contact Te Huur

De ideale sloep!

Feedback ...

Huur een reddingssloep


Klussen!

Klussenlijst

Ontwerpen


Projecten

Kallisto 7.35m

Hoek van Bosch 650

Keizersloep 7.35m

IJsblauw 7.35m

Dixhoorn 9.00m

Gele banaan 9.00m

Dimitri 3 6.50m

PondeOui 7.35m

Droomsloepen

Franz Kokkeler

Holtz semi-cabin

Spanjaard 735

PondeOui

Sir Francis Drake

Lighthart

De Knip

Merlin

Mamboo 5

Zinnia

Barracuda

Friendship

Alandia Oriental

De Welvaert III

Links

broadessentials.com letswrapp.it


Ontwerpen

Als u van plan bent een casco reddingssloep te gaan afbouwen, of om uw reddingssloep volledig opnieuw te gaan inrichten, dan is het handig om uw ideen t.a.v. de de inrichting op papier te zetten in een schets ontwerp. Een 'duidelijk' ontwerp maken is minder makkelijk dan het lijkt, en dwingt betrokkene min of meer om goed na te denken over de wensen en tot het maken van keuzes. Een ontwerp maakt ook overleg tussen klant en bouwer een stuk makkelijker. Maar ook overleg tussen klanten onderling kan nuttig zijn. Ideeen uitwisselen levert vrijwel altijd weer leuke nieuwe inzichten op die in de ontwerp fase nog prima verwerkt kunnen worden.

Het ontwerp traject, want daar hebben we het hier over, is een leuk onderdeel van een project. En het aardige is, je kan op een regenachtige zondagmiddag simpelweg beginnen ... lees verder.


We hebben voor 'alle ontwerpers' een schetsblok samengesteld voor een casco reddingssloep. Dit schetsblok bevat de contouren van een casco, en biedt op die manier een handig houvast voor uw eerste ruwe schetsen. Super handig, en gratis te downloaden. Klik hier voor meer info.


Hoe komt u aan uw inspriatie? Simpel, bestudeer de details van de droomsloepen die u op deze website vindt. Kijk op het water om u heen en bedenk wat u fraai vindt en wat niet. Maak foto's waar mogelijk.


Om u verder nog te helpen hebben we een aantal schets-ontwerpen van andere mensen verzameld en hier gepubliceerd. Als u deze schetsen bekijkt, dan komen er bij u waarschijnlijk ook allemaal ideeen weer boven borrelen.Model Type schets Wie
  • 7.35m
  • Open interieur Martin, MB Verhuur
  • 7.35m
  • Open interieur Wout Middelman
  • 7.35m
  • Semi-cabin versie Jeroen de Keijzer
  • 7.35m
  • Cabin versie Andre verhoef

    Home